Tarife contabilitate avantajoase

Pentru segmentul tau de activitate

Tarife contabilitate avantajoase

Pretul exprima valoarea

Spunea Karl Marx in 1867 si avea dreptate. Daca platesti putin, putin primesti. Fiecare discutie pe care o avem in intalnirile pentru negocierea contractelor se termina, normal, cu intrebarea: “Ce tarife contabilitate practicati?” sau “Care este pretul pe care trebuie sa il platesc lunar?”

Este foarte important pretul, intr-adevar, dar cat de important trebuie sa fie?

  • Daca platesti 100 de lei/luna si evidenta contabila este tinuta in bucatarie printre felurile de mancare, este ok?
  • Sau plata lunara de 100 de lei, iar discutiile despre activitatea firmei sau optiunile fiscale sunt tinute la metrou, prin statii RATB pentru ca nu exista un cadru total profesinost, te avantajeaza?
  • Dar sa dai 100 de lei unui contabil, recomandat de un prieten ca are “experienta” intr-o firma din Dragonul Rosu, ar fi ok pentru firma ta?

La noi contractul standard include:

  • Tarife de la 200 de lei / luna.
  • Asistenta online sau telefonica
  • La cerere, transport gratuit al actelor contabile
  • Informari cu privire la actualizarile legislative cu impact asupra societatii dvs.
  • Raport lunar de activitate cu informatiile relevante pentru dvs.

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru o oferta personalizata. Cu noi beneficiati de cele mai bune preturi de contabilitate.

Contactati-ne si beneficiati de cel mai bun tarif pentru serviciile contabile.

Garantam returnarea banilor in 3 luni 

Daca nu primesti ceea ce ti s-a promis, iti returnam banii, integral! Fara motive, fara alte discutii. Ne asumam sa fim seriosi cu fiecare client, fiecare luna contabila sa fie lucrata in cele mai bune conditii cu maxim de atentie la orice detalii. Noi te asiguram ca daca esti nemultumit de colaborarea cu noi in primele 3 luni contractuale, banii ti se returneaza!

Cum lucram pentru tine?

Contabilitate optimizata

Preluam actele de la sediul firmei tale le arhivam si prelucram conform procedurilor si normelor legale.  Aplicam cele mai bune optiuni fiscale, depunem declaratiile si iti trimitem situatia platilor si termenele de plata. Simplu! Pentru tine.

Consultanta asistata

Iti instruim personalul din firma ta responsabil de relatia cu firma de contabilitate. Verificam atent corectitudinea documentelor si a informatiilor. Iti prezentam rapoartele de analiza, sintetizarile si optiunile de care dispui intr-un mod simplu, clar si usor de inteles.

Sfaturi practice

Esti informat si la curent cu tot ce se intampla. Prin consultanta contabila si fiscala continua te ajutam sa stii cat mai clar ce reprezinta fiecare inregistrare contabila si ce se regaseste in declaratiile si/sau in raportarile financiare.

Suntem responsabili si ne asiguram ca serviciile de contabilitate oferite corespund nevoilor clientilor nostri si, din acest motiv, returnam banii cu actele societatii lucrate la zi, in cazul nemultumirii fata de serviciile contabile prestate de catre societatea noastra.