Servicii de Personal – Salarizare

Cand vine vorba de plata angajatilor, legile si Fiscul au facut din functia de salarizare un cosmar ce solicita oamenilor de afaceri mult timp si multe batai de cap.

Proprietarii de afaceri mici petrec in medie 8 ore pe luna pentru indeplinirea unor atributii de salarizare, pe langa personalul angajat sa se ocupe de salarizare si  HR. Asta inseamna irosirea a 12 zile pe an care ar putea fi folosite in alt scop, pentru vanzari, prospectarea de noi oportunitati, imbunatatirea produselor/serviciilor sau deservirea clientilor.

AmicLine ofera solutii de salarizare care satisfac nevoile afacerii dvs. si va permit sa faceti ceea ce stiti cel mai bine – sa conduceti societatea. Pachetul complet de Contabilitate Bucuresti care ii permite afacerii tale sa functioneze corect.

Ce beneficii iti aduc serviciile de personal?

 • Eficienta – Folositi personalul mai eficient si lasati profesionistii sa se ocupe de salarizare si de detaliile juridice asociate. Reduceti suprasolicitarea, prin eliminarea nevoii de a avea personal specializat pentru salarizare
 • Economisirea timpului – Serviciile noastre de Salarizare elimina sarcina de actualizare si mentinere a sistemului de salariare: fara introducere de date, fara studierea de actualizari legislative, fara griji.
 • Concentrare – Va permite sa va concentrati asupra competentelor de baza. Beneficiati de  profesionisti contabili care va ajuta prin serviciile oferite sa va concentrati pe competentele de baza ale afacerii dvs.
 • Rapoarte complete si in timp – Beneficiati de o mare varietate de rapoarte de salarizare usor de interpretat.

Beneficii aduse de gama completa de Servicii Personal:

 • Oferirea de consultanta in ceea ce priveste cerintele legale si procedura de inregistrare a contractelor de munca;
 • Depunerea si intocmirea contractelor de munca, precum si sprijinirea clientului in actiunile pentru desfacerea contractelor de munca;
 • Intocmirea deciziilor si actelor aditionale si depunerea lor la Inspectoratul Teritorial de Munca;
 • Calculul salariilor si a contributiilor aferente pe baza contractelor de munca si a pontajelor primite de la client, elaborarea statului de salarii;
 • Calculul indemnizatiilor de concediu de prenatal, concediu post natal, concediu medical;
 • Intocmirea fluturasilor de salarii si asigurarea unei confidentialitati stricte;
 • Depunerea lunara a statelor de salarii;
 • Realizarea, actualizarea si depunerea Registrului Electronic de evidenta a salariatilor;
 • Intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor anuale, trimestriale si lunare privind contributiile salariale pentru bugetul fondurilor speciale si a asigurarilor sociale;
 • Intocmirea declaratiei 205 si depunerea acesteia
 • Intocmirea de adeverinte;
 • Asistarea clientului in caz de control al autoritatilor

Gama variata de servicii contine:

Contabilitate

Contabilitate

Aceleasi servicii necesare pentru multiple tipuri de activitati economice, servicii profesionale care va pot scuti de timp pierdut, incertitudine, amenzi, si va pot oferi exact ce aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea. In acelasi timp va sprijinim in demersul afacerii dvs. cu preturi incepand de la 250 lei/luna.

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Oferim sfaturi profesionale cu privire la partea fiscala a afacerii dvs. Punem la dispozitia clientului toata experienta noastra in domeniul fiscal. Recomandam planuri de lucru eficiente si personalizate in functie de dezvoltarea fiecarui business in parte.

Impozite si taxe

Impozite si taxe

Fie ca sunteti la inceput de drum sau deja aveti experienta in businessul romanesc, venim in sprijinul dvs. cu o gama larga de servicii pentru afaceri mici si mijlocii care va ajuta sa economisiti timp si bani.

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Venim in sprijinul dvs. cu o gama variata de servicii pentru afaceri mici si mijlocii care va ajuta sa economisiti timp si bani, fie ca sunteti la inceput de drum in business sau deja aveti experienta. 

Obtineti Consultanta Gratuita despre cum serviciile noastre de personal va pot ajuta sa economisiti timp si bani, completand formularul de mai jos.