Probleme cu Impozitele si Taxele

Avem grija sa va oferim solutiile fiscale cele mai adecvate afacerii dumneavoastra.

Solutii fiscale adecvate oricarei afaceri

Ati intampinat probleme cu Impozitele si Taxele?

Problemele fiscale cu impozitele si taxele nu dispar de la sine; din contra se inrautatesc prin penalitati si dobanzi de intarziere pentru fiecare zi.

Daca sunteti dator la Fisc, inseamna ca aveti o problema grava. Se prea poate ca treaca cativa ani pana cand veti fi somat, dar nu vor avea nicio remuscare si, cu siguranta, va vor lua toti banii pe care ii datorati. Cand intrati in cirucuitul de colectare, va inrautatiti toate aspectele vietii.

Va rugam sa consultati serviciile noastre complete de rezolvare a problemelor cu Fiscul.
Probleme:

Ati primit o notificare de la Fisc?

Reprezentare in fata organismelor de control

Nimic nu indispune oamenii mai mult decat primirea unei adrese de la Administratia Financiara. Controalele va rapesc  timp semnificativ pe care ati putea sa il folositi pentru afacere si familie, cerandu-va sa adunati mormane de inregistrari care dovedesc fiecare element raportat in declaratiile fiscale.

Fiscul nu lasa nici o piatra neintoarsa in misiunea sa de a determina exactitatea datoriilor fiscale. Daca nu sunteti in conformitate cu dorintele inspectorilor fiscali, vor recalcula impozitele si taxele si va vor trimite un proces verbal si o amenda deosebita.

Mulți contribuabili decid sa se ocupe singuri de un control fiscal si cred ca sunt destul de iscusiti in a efectua activitatea unui profesionist, dar, in cele din urma, descopera ca aceasta decizie le-a adus o amenda semnificativa pentru declararea si inregistrarea eronata a impozitelor.

Inspectorii fiscali sunt instruiti sa obtina cat mai multe informatii de la dvs. decat aveti obligatia legala de a le furniza.

Rareori clientii nostri intra in contact direct cu reprezentanti ai fiscului. Noi ne ocupam de tot, astfel incat sa nu fie nevoie sa luati o pauza de la afaceri sau de la job pentru a va  ocupa de birocratia si actele fiscului. Fara pierderea salariului sau a afacerilor. Pur si simplu ne transmiteti notificarea inainte de un control, iar noi ne vom ocupa de acesta de la A la Z.

Daca ati primit o notificare de control de la ANAF sau Garda Financiara si nu vreti sa aveti batai de cap cu ei, va rugam sa completati formularul de mai jos si vreti primi o Consultanta Gratuita.

Nu ati depus declaratiile de cativa ani?

Neinregistrarea la timp a declaratiilor fiscale

In fiecare zi uriasul computer central al fiscului este din ce in ce mai sofisticat si, daca nu sunteti atent, este doar o chestiune de timp pana cand aceasta neatentie va scoate resurse importante din bugetul dvs.

Lasati-ne sa va oferim linistea pe care o meritati, ajutandu-va sa fiti in conformitate cu legea. Daca va depuneti declaratiile in mod voluntar evitati viitoare probleme, altele decat a avea de platit dobanzi si penalitati.

Inainte de a face orice pentru a evita aceasta prezumtie dificila, toate declarațiile trebuie să fie inregistrate. Trebuie sa fiti la zi. Daca nu sunteti la zi si va decideti sa fiti, dupa ce toate declaratiile vor fi depuse, veti datora taxe. Dupa ce vom vedea cat de mult datorati, vom stabili un plan de actiune pentru minimza efectele negative.

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru o Consultanta Gratuita pe Impozite si Taxe.

Nu ati platit in termen datoriile fiscale?

Neplata la timp a datoriilor fiscale

Ati depus declaratiile fiscale, dar nu ati avut bani sa platiti ceea ce datorati catre stat. Ati putea spune “Lasa, platesc tot anul viitor.” Inainte sa va dati seama, trec mai multi ani de intarziere si, brusc, veti primi un aviz de la fisc, in care vi se comunica faptul că sunteti dator cu de trei sau patru ori mai mult decat suma initiala.

E cu adevarat uimitor cat de repede se pot aduna sanctiunile si dobanzile fiscale. Acum aveti posibilitatea de a alege: puteti plati o suma enorma pentru a achita integral datoria, inclusiv dobanzi si penalitati, sau, puteti sa le ignorati in timp ce penalitatile si dobanzile se strang.

 

Din fericire, avem cateva optiuni cand vine vorba de impozite neplatite. Completati formularul de mai jos pentru a obtine o Consultanta Gratuita.

Ati uitat sau nu ati avut bani pentru plata Impozitului pe salarii si a Contributiilor sociale?

Impozitele salariale

Neplata  impozitelor pe salarii este pacatul capital al delincventei de impozitare pentru fisc, deoarece o mare parte din impozitele pe salarii sunt retinerile din salariile angajatilor dvs. Neplata impozitelor pe salariile angajatilor, in ochii Fiscului, este echivalent cu a fura banii angajatilor.

Ca rezultat, sanctiunile pentru neplata impozitelor pe salarii si depunerea declaratiilor la timp sunt mult mai severe decat celelalte tipuri de sanctiuni. Ele pot multiplica drastic suma pe care o datorati intr-un timp foarte scurt.

Daca sunteti in urma cu plata impozitelor pe salarii, aveti  grija! Fiscul este extrem de agresiv cand vine vorba de colectarea acestui tip de impozit. Organele de control, mai degraba ar confisca bunurile dvs, ar vinde activele dvs. la licitatie, si v-ar inchide afacerea decat sa va permita sa continuati sa acumulati acest tip de obligatii fiscale.

Daca sunteti in urma cu plata impozitelor pe salarii NU va intalniti cu fiscul pe cont propriu. Cum raspundeti la intrebarile lor initiale pot determina daca va puteti continua afacerea sau nu. Este extrem de important sa angajati un reprezentant profesionist care stie cum functioneaza sistemul fiscal.

Completati formularul de mai jos si obineti o Consultanta Gratuita despre cum puteti rezolva problema impozitelor si taxelor salariale.

Solutii:

Aveti nevoie de mai mult timp pentru plata?

Esalonarea datoriilor

Daca nu va incadrati in graficul fiscului pentru un program de compromis, un plan de plata esalonat poate fi calea optima pentru a rezolva problema. Stabilirea unei esalonari la plata va ofera un ragaz, timp ce poate fi utilizat pentru dezvoltarea activitatii si a beneficiilor obtinute de intreprinderea pe care o conduceti, pentru a obtine resursele financiare de care aveti nevoie pentru plata datoriilor catre stat.

Din pacate, penalitatile si dobanzile vor continua sa fie percepute pe soldul restant pana la achitarea acestuia. Vi se cere prin lege sa va platiti si penalitatile si dobanzile aferente datoriilor fiscale. In plus, pentru a beneficia de un program de esalonare a platilor restante catre stat, trebuie sa depuneti o garantie care creste direct proportional cu durata perioadei de esalonare la plata.

Vestea buna este ca exista o modalitate de a nu plati penalitati. Va rugam sa completati formularul pentru o Consultanta Gratuita si vei intelege mai bine cum va putem rezolva problema impozitelor si taxelor.

Vreti sa stiti cati bani mai aveti de dat sau cat trebuie sa primiti?

Verificarea fisei fiscale

Stiati ca puteti obtine o copie a Fisei Fiscale in care sunt trecute toate datoriile si platile aferente?

Cei mai multi oameni ar fi surprinsi sa afle cat de mult stie fiscul despre ei. Obtinerea unei Fise de Platitor este critica in analiza optiunilor disponibile pentru a va rezolva problemele fiscale.

Solicitarea de obtinere a Fisei de catre un profesionist care stie cum sa o obtina cum sa o interpreteze  informatiile cuprinse aceasta este cea mai buna solutie.

O verificare a fisei sintetice este extrem de utila si in situatiile in care datoriile care figureaza in balanta contabila difera de cele din fisa sintetica. Nu doar o data s-a descoperit ca o astfel de fisa poate contine erori de inregistrarea debitelor, respectiv a penalitatilor si dobanzilor.

De ce sa platiti mai  mult decat datorati in fapt? Apelati la noi in calitate de profesionisti pentru a ne asigura ca fiscul nu colecteaza de la dvs, mai mult decat i se cuvine.

Va putem ajuta sa obineti Fisa pe Platitor si sa analizam optiunile disponibile. Completati formularul de mai jos si obtinei o Consultanta Gratuita.

Gama variată de servicii:

Contabilitate

Contabilitate

Multe tipuri de activitati economice, aceleasi servicii necesare care va pot scuti de timp, amenzi, incertitudine si  va pot oferi exact ce aveti nevoie pentru a  va dezvolta afacerea. In acelasi timp va sprijinim in demersul dvs. cu preturi incepand de la 100 lei/luna.

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Folosind experienta noastra in furnizarea de servicii fiscale, va oferim sfaturi complete in domeniul fiscal, adaptate propriilor dumneavoastra nevoi, cerinte si asteptari.

Servicii de personal

Servicii de personal

Entitatile juridice din Romania se confrunta cu o schimbare foarte rapida a legislatiei muncii si a celei referitoare la calcularea datoriilor catre bugetul asigurarilor speciale si a fondurilor speciale. Noi va putem ajuta cu un pachet complet de servicii.

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Fie ca sunteti la inceput de drum sau deja aveti experienta in businessul romanesc, venim in sprijinul dvs. cu o gama larga de servicii pentru afaceri mici si mijlocii care va ajuta sa economisiti timp si bani.

Solicitati Consultanta Gratuita completand formularul de mai jos.