Pregatirea declaratiilor de Impozite si Taxe

Avem grija sa va oferim solutiile fiscale cele mai adecvate afacerii tale

Cand vine vorba de pregatirea declaratiilor fiscale sau chiar depunerea unei simple declaratii, prevederile Codului fiscal pot fi adesea derutante. E relativ usor sa treceti cu vederea anumite deduceri fiscale la care sunteti indreptatiti. Un profesionist va poate oferi consultanta profesionala in acest proces.

Servicii oferite:

  • impozitul pe profit si cel pe venit va fi verificat pentru identificarea problemelor potentiale pe care Fiscul le poate identifica la un eventual control.
  • pregatirea fiecarei declaratii in parte doar dupa ce ne-am asigurat ca sumele mentionate sunt reale si conforme cu activitatea financiara
  • declaratia de impozit va fi depusa electronic pentru ca dvs sa nu mai fi nevoit sa pierdeti timp pe la cozile interminabile de la Fisc.

Gama variata de servicii contine:

Contabilitate

Contabilitate

Va oferim servicii economice necesare a fi facute de o echipa de profesionisti care va vor scuti de timp, amenzi si in urma carora veti beneficia de sfaturi eficiente care va vor ajuta la dezvoltarea afacerii. Preturi incepand de la 100 lei/luna.

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Experienta noastra vasta ne recomanda ca echipa ideala de la care puteti primi sfaturi complete din domeniul fiscal, personalizate si adaptate propriilor dvs nevoi si asteptari.

Servicii de personal

Servicii de personal

Pentru ca legislatia muncii este mereu intr-o continua schimbare, noi va putem ajuta cu un pachet complet de servicii referitoare la calcularea datoriilor catre bugetul asigurarilor speciale si a fondurilor speciale.

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Venim in sprijinul dvs cu o gama larga de servicii pentru afaceri mici si mijlocii care va vor ajuta sa economisiti timp pretios si bani.

Daca doriti sa primiti mai multe informatii despre serviciul nostru de pregatire a declaratiilor de Impozite si Taxe, va rugam sa completati formularul de mai jos.