Servicii pentru Impozite si Taxe

Avem grija sa va oferim solutiile fiscale cele mai adecvate afacerii dumneavoastra.

Pregatirea declaratiilor de impozite si taxe

Pregatirea declaratiilor de Impozite si Taxe

Intr-un domeniu in care orice virgula conteaza si in care totul trebuie sa fie conform legii, majoritatea afacerilor beneficiaza de avantaje de pe urma colaborarii cu un profesionist care cunoaste modul de completare si pregatire a declaratiilor de impozite si taxe.

Probleme cu impozitele si taxele

Probleme cu Impozitele si Taxele

Va ajutam sa va rezolvati problemele fiscale si sa oprim Fiscul sa va mai produca chin si neliniste. Ne mandrim cu o vasta experienta in domeniu, suntem eficienti, accesibili si extrem de discreti. Apreciem lucrurile bine facute si oferim rezultatele asteptate de client.

Gama variata de servicii :

Contabilitate

Contabilitate

Ne ocupam de tot ce inseamna contabilitate si fiscalitate in afacerea dvs. Oferim servicii profesionale ce va vor scuti de timp, incertitudine, cheltuieli si amenzi inutile. Va sprijinim in demersul de a va dezvolta afacerea, cu preturi incepand de la 250 lei/luna.

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Venim in intampinarea clientilor cu servicii complexe din domeniul fiscal, oferite de o echipa cu experienta vasta in domeniu. Ne dorim si suntem in cautarea unor colaborari armonioase, de lunga durata, solide si sigure. Va punem la dispozitie informatiile necesare in probleme ce tin de fiscalitate.

Servicii de personal

Servicii de personal

Noi va putem ajuta cu un pachet complet de servicii pe partea de legislatie a muncii, servicii de calculare a datoriilor catre bugetul asigurarilor speciale si a fondurilor speciale.

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Pentru a economisi timp si bani va recomandam, fie ca sunteti la inceput de drum sau ati acumulat deja o anumita experienta in business-ul romanesc, sa apelati la gama noastra de servii profesionale.

Va intereseaza sa economisiti timp si bani? Completati formularul de mai jos si ne vom asigura sa primiti in cel mai scurt timp  Consultanta Gratuita cu privire la cum va pot ajuta serviciile firmei noastre de contabilitate.