Rambursari de TVA pentru companii straine

Apeland la serviciile noastre specializate puteti economisi timp pretios.

Rambursarea de TVA pentru companii straine

Companiile stabilite in Uniunea Europeana si cele din afara ei, care nu sunt inregistrate si nici nu au obligatia de a se inregistra in scopuri de TVA in Romania, conform legislatiei romane, pot sa recupereze TVA-ul aferent achizitiilor din Romania, in baza procedurilor ce implementeaza Directivele Europene.
Oferim un serviciu complet in procesul de rambursare a valorii de TVA pentru companii:
– adunam toate documentele necesare in vederea constituirii cererii de rambursare;
– revizuim actele pentru a ne asigura ca acestea sunt in conformitate cu legislatia romana;
– intocmim cererea de rambursare a TVA;
– depunem cererea de rambursare la autoritatile fiscale;
– urmarim cu atentie procesul de analiza a cererii depuse;

Servicii rambursari de taxe

Suntem aici sa va ajutam si sa ducem la bun sfarsit operatiunile complicate de rambursare a taxelor. Impreuna cu noi, obtineti beneficiile meritate de la Fisc, si mai mult de atat, timp sa va ocupati de ceea ce este cu adevarat important: afacerea dvs.

Gama completa de servicii contabile

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Preluam de la sediul clientului actele contabile, le prelucram corespunzator si le inapoiem impreuna cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa. La predare, se discuta situatia contabila si aspecte diverse de perspectiva in business a clientului.

Oferim suport departamentului contabil

Instruim corect personalul clientului cu privire la evidenta contabila si inregistrarea documentelor, si verificam lunar situatiile intocmite de acesta. Intocmim situatiile de sinteza, raportari periodice si analiza manageriala. Oferim suport la nevoie si la inchiderea lunii.

Consultanta contabila si fiscala

Oferim consultanta contabila si fiscala cu privire la intocmirea declaratiilor si/sau a raportarilor financiare, precum si pentru inregistrarile contabile.

Sunteti in situatia de a solicita rambursarea de TVA de la Bugetul de Stat? Nu stiti cu exactitate procedurile administrative sau nu aveti timpul necesar pentru a face toate demersurile?

Completati formularul de mai jos si castigati timp lasandu-ne pe noi sa ne ocupam in locul dvs.