Rambursari de TVA pentru companii inregistrate in scopuri de TVA in Romania

Apeland la serviciile noastre specializate puteti economisi timp pretios.

Rambursari de TVA pentru companii inregistrate in scopuri de TVA

Serviciile pe care vi le punem la dispozitie pe acest sector se aplica companiilor care sunt inregistrate in scopuri de TVA in Romania si care isi manifesta intentia de a rambursa sumele negative de TVA care rezulta din deconturile TVA depuse. Procedurile valabile si aplicabile in aceaste situatii necesita o experienta vasta in domeniu pentru a oferi clientilor o solutie rapida dar si eficienta.

Oferim asistenta pentru rambusarea TVA prin revizuirea tranzactiilor realizate de client, pentru a identifica si urmarii ariile de risc.
Urmarim in permanenta situatia pe durata inspectiei fiscale de TVA si suntem prompti in a actiona in cazul intervenirii unor aspecte delicate ce pot implica disputele cu autoriatile fiscale romane. Mai mult, asistenta noastra se intinde, in caz de nevoie, si in formularea contestatiilor impotriva deciziilor autoritatilor fiscale.

Servicii rambursari de taxe

Cu noi nu obtineti doar beneficiile meritate, ci mai mult de atat, obtineti timp sa va ocupati de ceea ce este intr-adevar important si anume afacerea dvs. Suntem aici sa va ajutam sa rezolvati problemele cu caracter contabil si sa ducem la bun sfarsit operatiunile de rambursare a taxelor care se de cele mai multe ori se dovedesc a fi mai complicate decat credem.

Gama completa de servicii contabile

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Ne ocupam cu preluarea actelor contabile de la sediul clientului, le prelucram si le inapoiem cu situatia contabila completa si cu toate declaratiile fiscale depuse. La predare se discuta situatia contabila si diverse aspecte din business-ul clientului.

Oferim suport departamentului contabil

Ne oferim ajutorul pentru instruirea personalului clientului cu privire la evidenta contabila, inregistrarea documentelor si verificam constiincios in fiecare luna situatiile intocmite de acesta. Oferim consultanta oricand este nevoie si la inchiderea lunii.

Consultanta contabila si fiscala

Consultanta contabila si fiscala cu privire la inregistrarile contabile si/sau intocmirea declaratiilor sau a raportarilor financiare.

Va aflati in situatia de a solicita rambursarea de TVA de la Bugetul de Stat? Nu stiti cu exactitate procedurile administrative care trebuie urmarite sau nu aveti timpul necesar?

Completati formularul de mai jos si lasati profesionistii sa se ocupe.