Rambursarea impozitului pe dividende si a impozitului pe castigurile de capital

Apeland la serviciile noastre specializate puteti economisi timp pretios.

Servicii de rambursare a impozitului pe dividende si a impozitului pe castigurile de capital

Va punem la dispozitie servicii profesionale de rambursare a impozitului pe dividente si a impozitului pe castigurile de capital.
Analizam in detaliu situatia de fapt si stabilim modalitatea de rambursare cea mai eficienta. Verificam atent aplicarea corecta a prevederilor legislatiei romanesti sau internationale. Pregatim documentele necesare rambursarii ce stau la baza inregistrarilor din contabilitate si situatiile solicitate de organele fiscale romane. Pe toata perioada verificarii de catre organele fiscale a documentatiei depuse in vederea rambursarii asiguram consultanta, urmarire si reprezentare in fata organelor de control.

Servicii rambursari de taxe

Va suntem alaturi in rezolvarea problemelor si ducem la bun sfarsit procesul si operatiunile complicate de rambursare a taxelor. Cu ajutorul nostru vesti aloca mai mult timp de ceea ce este intr-adevar important, afacerea dvs.

Va oferim gama completa de servicii contabile precum

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Ne angajam sa preluam actele contabile de la sediul firmei dvs, si odata prelucrate sa le restituim cu toate declaratiile fiscale depuse. Se va discuta la predare despre situatia contabila si despre diverse aspecte de perspectiva in afacerea clientului.

Oferim suport departamentului contabil

Efectuam verificari lunare a situatiilor intocmite de personalul clientului care se ocupa de evidenta contabila. In plus, instruim acest personal cu privire la evidenta contabila si inregistrarea documentelor. Va stam la dispozitie pentru consultanta la nevoie si la inchidere de luna.

Consultanta contabila si fiscala

Va punem la dispozitie experienta noastra prin cosultanta profesionala contabila si fiscala in legatura cu inregistrarile contabile, intocmirea declaratiilor si a raporturilor financiare.

Va aflati in situatia de a solicita rambursarea de TVA de taxe de la Bugetul de Stat?

Completati formularul de mai jos si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de procedurile administrative.