Rambursarea impozitului cu retinere la sursa

Apeland la serviciile noastre specializate puteti economisi timp pretios.

Servicii de rambursarea impozitului cu retinere la sursa, impozitului pe dividende si impozitului pe castigurile de capital

Ne adresam persoanelor fizice si juridice nerezidente care sunt interesate de obtinerea de rambursari pentru venituri care au fost impozitate cu retinere la sursa, precum: dobanzi, comisioane, redevente, etc.

Indiferent de obiectul de activitate al firmei si de dimensiunea companiei, echipa AmicLine va sta la dispozitie cu solutii efciente si profesionale si mai ales cu consultanta permanenta in medierea cu autoritatile fiscale pe parcursul procedurilor de rambursare, care nu sunt deloc simple sau de scurta durata.

Ne ocupam si ne asumam pasii care trebuie urmati in acest proces precum: verificarea aplicarii prevederilor legislatiei romanesti si a celei internationale, intocmim documentatia necesara, oferim reprezentare si asistenta in fata organelor fiscale romane si formulam contestatii in cazurile in care acestea sunt necesare.

 Servicii rambursari de taxe

Va stam la dispozitie pentru a duce la bun sfarsit operatiunile complicate de rambursare a taxelor. Castigati timp pentru a va ocupa de afacerea dvs., obtinand in acelasi timp beneficii de la Fisc.

Gama completa de servicii contabile include si…

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Ne ocupam de preluarea documentelor de la sediul clientului, si le restituim dupa prelucrare. Oferim servicii de contabilitate complete si completare corecta a declaratiilor fiscale. Oferim consultanta clientilor la predarea documentelor lunare.

Oferim suport departamentului contabil

Realizam situatiile de sinteza, raportari periorice si analize manageriale. Oferim instruire pentru personalul clientului pe partea de contabilitate, inregistrare documente. In plus verificam lunar situatiile intocmite de acesta.

Consultanta contabila si fiscala

Va stam la dispozitie pentru a va oferi consultanta contabila si fiscala in legatura cu inregistrarile contabile sau intocmirea declaratiilor si a raporturilor financiare.

Doriti sa solicitati rambursarea de TVA de taxe de la Bugetul de Stat si nu sunteti in cunostinta de procedurile administrative sau nu aveti timpul necesar?

Completand formularul de mai jos ne angajam sa va raspundem prompt cu privire la utilitatea serviciilor noastre asupra situatiei dvs.