Planificare fiscala sau optimizare

Planificarea fiscala reprezinta cheia pentru reducerea cu succes si in parametri legali a taxelor si impozitelor fiscale.

Masura de planificare fiscala, care este cunoscuta si sub termenul de optimizare fiscala este o optiune de reducere in paramentri legali a taxelor si impozitelor fiscale. Firma noastra de experti va recomanda strategii de economisire a impozitelor, respectand totodata prevederile legale.
Pregatirea noastra profesionala o mentinem la zi prin participarea in mod frecvent la cursuri si seminarii. Participarea la acestea ne permite sa fim mereu la curent cu Codul Fiscal care este atat de complex, precum si cu reglementarile contabile si fiscale aflate intr-o continua schimbare.
Cautand continuu modalitati de a minimaliza impozitele pe tot parcursul anului, clientii nostri persoane juridice si fizice platesc cel mai mic nivel al impozitelor si taxelor admise de lege.

Strategii propuse pentru economisirea impozitelor

  • recomandarea de a reduce impozitul pe venit, pentru a pastra mai mult din ceea ce se produce;
  • propunerea de a reduce mpozitele pe proprietate pentru ca familia dvs. sa primeasca mai mult din ceea ce ati facut;
  • evitarea penalitatilor si dobanzilor de intarziere la plata datoriilor fiscale prin plata la timp a obligatiilor fiscale;
  • cunoasterea in orice moment cat, cum si unde se vor duce banii catre Trezorerie.

Lucram cu devotament pentru ca dvs. sa economisiti comisionul serviciilor noastre prin taxarea redusa si printr-o planificare minutioasa a strategiilor fiscale legale.

 Servicii contabile ce cuprind

Pentru mai multe informatii despre strategiile de planificare si optimizare fiscala ce le putem pune in aplicare pentru afacerea dvs., va recomadam sa completati urmatorul formular. In scurt timp va vom oferi solutii eficiente, sigure si rapide.