Informari legislative

Legislatia in Romania este schimbata frecvent si aduce modificari importante in activitatea firmei.

Pentru ca legislatia romana cunoaste modificari frecvente, este important sa fiti la curent cu informarile legislative importante in activitatea firmei dvs. In cele mai multe cazuri aceste modificari intra in vigoare la scurt timp de la publicare iar nerespectarea acestora produce amenzi destul de mari. De multe ori clientul se vede in situatia de a plati taxe suplimentare si penalitati aferente, cuantumul acestora putand sa ajunga chiar si pana la 30% pe an.

Daca alegeti sa lucrati cu noi, veti beneficia de noutati legislative precum:

  • informari periodice referitoare la problemele de natura fiscala, actualizate in acelasi timp cu schimbarile legislatiei
  • interpretari corecte ale principalelor modificari legislative si pareri, opinii cu privire la modul de punere a lor in practica
  • atentionari cu privire la aspectele legislative care pot avea un impact mai mult sau mai putin dorit asupra activitatii dvs.

Pachetul de Consultanta Fiscala

Ne punem la dispozitie cunostintele noastre pentru a va ajuta in rezolvarea problemelor fiscale si pentru o mai buna intelegere despre cand si ce fel de obligatii aveti fata de Fisc.

Completati formularul de mai jos si lasati-ne sa analizam situatia fiscala in care se gaseste firma dvs.