Costuri de infiintare firma, organizare si asistenta

Cu noi puteti sa beneficiati de servicii infiintare firma GRATIS.

Daca doriti sa faceti o schimbare, va oferim asistenta pentru costuri de infiintare firma si organizare pentru a porni cum trebuie in aceasta noua provocare. In primul rand trebuie sa stiti ce presupun aceste costuri de infiintare prentru forma de organizare cea mai utilizata, SRL-ul:

 1. Rezervarea numelui societatii Veti fi nevoit sa va ganditi la un nume pentru societatea dvs, iar in momentul in care v-ati hotarat, trebuie sa verificati pe site-ul Registrului Comertului disponibilitatea acesteia. In cazul in care aceasta denumire nu este utilizata de catre alta societate trebuie sa completati o cerere la Registrul Comertului pentru verificarea disponibilitatii si rezervare a denumirii. Pentru aceasta veti fi nevoit sa achitati o taxa (in jurul sumei de 60 ron), iar rezervarea denumirii va fi valabila 3 luni.
 2. Actul privind sediul social Pasul urmator consta in pregatirea efectiva a documentelor ce vor consitui dosarul de inregistrare a societatii. Dupa ce va decideti asupra sediului social, veti avea nevoie de un contract de inchiriere sau orice alt tip de contract care sa ateste faptul ca societatea urmeaza sa isi desfasoare activitatea in respectivul imobil. Pe langa acesta, veti mai avea nevoie de actul de proprietate al viitorului sediu social si va trebui sa atasati si copii dupa buletinul proprietarului. In cazul in care doriti ca sediul social sa fie intr-un apartament, atunci pe langa actele prezentate mai sus veti mai avea nevoie de acordul asociatiei de proprietari.
 3. Actul constitutiv. Urmatorul pas va fi realizarea actului constitutiv al societatii, act in care va trebui sa evidentiati numarul de actionari ai societatii si persoanele desemnate pentru administrarea societatii. Actul constitutiv este unul cu caracter foarte important deoarece acesta are caracterul de a reglementa toate activitatiile societatii si va produce efecte pe toata durata activitatii acesteia.
 4. Certificatul pentru sediul social Se obtine prin depunerea cererii de inregistrare, impreuna cu actul de proprietate al imobilului, contractul de inchiriere/comodat si copiile dupa buletinele proprietarilor si a administratorului societatii. Daca persoana care depune dosarul nu este administratorul societatii atunci aceasta va avea nevoie de imputernicire notariala pentru a depune dosarul.
 5. Cerere tip de la Registrul Comertului. Pasul urmator va fi completarea unor declaratii:
  • Cererea de inregistrare la Registrul Comertului;
  • Declaratia pe propria raspundere a unuia dintre asociati sau a administratorului;
  • Anexa privind vectorul fiscal ;
  • Specimen de semnatura. Va trebui sa faceti un drum pana la notar deoarece este obligatoriu ca specimenul de semnatura sa fie dat in prezenta unui notar, pentru acest serviciu trebuie sa platiti.
 6. Certificarea declaratiei pentru administrator si actionari  Va trebui de asemenea ca fiecare actionar si administrator sa dea o declaratie de conformitate, certificata de catre un avocat sau autentificata de catre un notar.
 7. Depunerea capitalului social Un ultim pas inainte de depunerea efectiva a dosarului la Registrul Comertului este drumul la banca la care doriti sa deschideti contul societatii. Aici administratorul va completa o declaratie pe care o veti depune impreuna cu actul constitutiv si o copie dupa buletin in vederea deschiderii contului de capital social. Tot atunci veti achita capitalul social al societatii ( minim 200 ron) si veti primi chitanta ce atesta depunerea capitalului social pe care o veti anexa la dosarul de inregistrare al societatii.
 8.  Depunerea dosarului la Registrul Comertului Ultima etapa este pregatirea efectiva a dosarului cu actele mentionate mai sus si depunerea acestuia la unul dintre ghiseele Registrului Comertului. Taxele la Registrul Comertului sunt in medie de aproximativ 550 Ron.

Daca totusi nu aveti timp sa parcurgeti toate etapele prezentate mai sus, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a prelua aceste sarcini. Compania noastra incearca sa se diferentieze de celelalte firme din domeniu prin promovarea unor valori ca respectul si transparenta totala fata de clientii nostri.

Serviciile pe care noi le oferim cuprind parcurgerea corecta si corecta a tuturor pasilor de mai sus.

  • Va putem recomanda un avocat sau un notar in prezenta caruia sa autentificati specimenul de semnatura si sa semnati declaratiile de conformitate.

Prin pachetul de Infiintari firme veti putea beneficia si de:

Gama variata de servicii contine:

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Preluam actele contabile de la client, le prelucram, iar la inapoiere predam si declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa. .

Oferim suport departamentului contabil

Instruim personalul clientului cu privire la evidenta contabila si inregistrarea documentelor, verificam in fiecare situatiile intocmite. Oferim consultanta ori de cate ori este nevoie si inchiderea lunii. Intocmim corespunzator situatiile de sinteza, raportari periodice si analiza.

Consultanta contabila si fiscala

Oferim consultanta contabila si fiscala cu privire la inregistrarile contabile si/sau intocmirea declaratiilor sau a raportarilor financiare.

Pornim de la premisa ca nu exista retete general valabile si ca pentru fiecare client exista un set personalizat de optiuni care conduc la modul optim de functionare a viitoarei societati. Din acest motiv, va propunem o intalnire in care sa discutam despre nevoile si obiectivele dvs si sa facem impreuna cele mai bune alegeri privind viitorul afacerii dvs.