Consultanta impozite si taxe la infiintare

Cu noi puteti sa beneficiati de servicii infiintare firma GRATIS.

Va oferim consultanta pentru taxe si impozite la infiintarea firmei, deoarece initierea unei afaceri presupune luarea unor decizii ireversibile, care vor avea un impact major pe parcursul duratei de viata a societatii pe care o constituiti, si care pot avea implicatii care nu au fost anticipate corect. Cateva din aceste decizii :

  • Organizarea juridica (asociatie familiala, societate cu raspundere limitata, societate pe actiuni, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala etc.)
  • Forma de impozitare a activitatii comerciale (impozit pe profit, impozit pe venitul microintreprinderilor, impozit pe venit)
  • Modul de finantare a activitatii de catre actionari (prin imprumuturi nepurtatoare de dobanda, prin capital social in lei, prin imprumuturi purtatoare de dobanda sau, prin capital social cu aport in natura)
  • Modul de recompensare a efortului actionarilor/administratorilor (prin indemnizatii acordate administratorilor, prin salariu, prin dividende)
  • Modul de plata a salariatilor (prin infiintare de PFA-uri sau alte SRL-uri, prin salarii cu componenta fixa, variabila sau mixta, prin tichete cadou, prin tichete de masa, prin diurne, prin participare la profit, prin conventii civile, prin contracte de drepturi de autor)
  • Optiunea privind plata de TVA si estimarea volumului de activitate
  • Alegerea corecta a codului de activitate in functie de obiectivele afacerii (codul CAEN)
  • Modul de utilizare a bunurilor folosite in activitatea afacerii (prin contract de comodat, prin achizitie finantata prin credit bancar, prin achizitie in leasing, prin aport la capital etc.)

Initierea unei afaceri presupune decizii importante care au un impact semnificativ pe parcursul desfasurarii activitatii pe care o constituiti, si care pot avea implicati care nu au fost anticipate corespunzator.

Va recomandam sa beneficiati de asistenta si consultanta de specialitate in luarea deciziilor de acest fel si sa va asigurati ca ati ales optiunile cele mai adaptate specificului activitatii si strategiei dvs. Experienta in consultanta fiscala si contabila, datorata unei palete largi de clienti, ne recomanda pentru a va asigura ca veti beneficia in mod constant de solutii profesioniste.
Preluam personal documentele

Prin pachetul de Infiintari firme veti putea beneficia si de:

Gama variata de servicii contine:

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Preluam actele contabile de la sediul clientului, le prelucram corespunzator si le inapoiem odata cu situatia contabila completa si toate declaratiile fiscale depuse. La predare se discuta situatia contabila si alte aspecte de perspectiva in afacerea clientului.

Oferim suport departamentului contabil

Instruim personalul clientului cu privire lai nregistrarea documentelor, evidenta contabila si verificam lunar situatiile intocmite de acesta. Oferim consultanta oricand este nevoie si la inchiderea lunii. Intocmim raportari periodice si analiza manageriala.

Consultanta contabila si fiscala

Oferim consultanta contabila si fiscala cu privire la inregistrarile contabile si intocmirea declaratiilor sau a raportarilor financiare.

Pornim de la premisa ca nu exista retete general valabile si ca pentru fiecare client exista un set personalizat de optiuni care conduc la modul optim de functionare a viitoarei societati. Din acest motiv, va propunem o intalnire in care sa discutam despre nevoile si obiectivele dvs si sa facem impreuna cele mai bune alegeri privind viitorul afacerii dvs.