Finantare de la banca

Cine nu are nevoie de bani pentru a-si dezvolta afacerea?

Obtinerea unei finantari de la banca pentru afaceri este o problema de importanta majora, deoarece firmele nu pot obtine cu usurinta un credit, chiar daca garantiile sunt suficiente. Fara o organizare puternica si o pregatire anterioara adecvata in modul de abordare al bancii, poate duce la un refuz al acesteia din urma de a oferi creditul.

Fa pasul acum si lasa-ne sa pregatim o solicitare de credit castigatoare pentru tine. Propunerile noastre au o probabilitate foarte mare de succes, deoarece aceste propuneri sunt create din perspectiva creditorului.

Vei obtine de la banca banii care ai nevoie pentru ca stim exact ce vor creditorii sa vada. Chiar si mai important, stim cum sa le dovedim ca veți fi in masura sa le restituiti suma solicitata.

Propunerile noastre de imprumut vin complete cu:

  • Rezumat: In care am stabilit clar suma exacta de bani necesara, scopul creditului, o explicație in care se justifica modul in care va fi utilizat imprumutul si motivul pentru care este nevoie sa apelati la credit.
  • Intocmim situatiile financiare si copii ale registrelor de casa: Noi folosim datele tale, evidentiem supozitiile pe care banca le doreste pentru a putea gasi cu usurinta informatiile in vederea acordarii mai rapide a creditului.
  • Declarațiile fiscale personale: SE realizeaza copii din ultimii 3 ani ale tuturor declaratiilor fiscale pentru banca si identificam garantia ce poate fi data drept gaj pentru imprumut.
  • Reprezentarea clientului: Va ajutam semnificativ nevoile si pozitia financiara reprezentandu-va personal in fata bancherului.

Gama variata de servicii :

Daca doriti sa aflati mai multe despre un mod mai usor in care puteti obtine banii de care aveti nevoie de la banca pentru a va dezvolta afacerea, va rugam sa completati urmatorul formular.