Monografii contabile

Pagina Monografii contabile se doreste a fi un indrumar atat pentru contabilii aflati la inceput de cariera dar si un punct de orientare pentru cei care lucreza deja.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri, am creat aceasta pagina care, speram noi, sa fie utila pentru cat mai multe persoane. Firma de contabilitate Amic Line prezinta monografii contabile pe tipuri de activitati.

Pagina Monografii contabile se doreste a fi un indrumar atat pentru contabilii aflati la inceput de cariera dar si un punct de orientare pentru cei care lucreza deja. Fiecare nota contabila simpla sau note contabile compuse pot sa ofere o imagine de orientare practica.

Indiferent daca v-a placut sau nu, va asteptam cu drag sa ne trimiteti feedback pe [email protected]

Deci, avem…


Monografie contabila – Azil de batrani


Monografie contabilia – Obtinere si utilizare linie de credit


Monografie contabila – Calculul si contabilizarea proratei privind taxa pe valoarea adaugata


Monografie contabila – Service auto


Monografie contabila – Amortizarea capitalului social


Proceduri privind inventarierea 2013

Gama variată de servicii conține:

Contabilitate

Contabilitate

Multe tipuri de activitati economice, aceleasi servicii necesare care va pot scuti de timp, amenzi, incertitudine si  va pot oferi exact ce aveti nevoie pentru a  va dezvolta afacerea. In acelasi timp va sprijinim in demersul dvs. cu preturi incepand de la 100 lei/luna.

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Folosind experienta noastra in furnizarea de servicii fiscale, va oferim sfaturi complete in domeniul fiscal, adaptate propriilor dumneavoastra nevoi, cerinte si asteptari.

Servicii de personal

Servicii de personal

Entitatile juridice din Romania se confrunta cu o schimbare foarte rapida a legislatiei muncii si a celei referitoare la calcularea datoriilor catre bugetul asigurarilor speciale si a fondurilor speciale. Noi va putem ajuta cu un pachet complet de servicii.

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Fie ca sunteti la inceput de drum sau deja aveti experienta in businessul romanesc, venim in sprijinul dvs. cu o gama larga de servicii pentru afaceri mici si mijlocii care va ajuta sa economisiti timp si bani.

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Preluam actele contabile de la sediul clientului, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa. La predare se discuta situatia contabila si diverse aspecte de perspectiva in business-ul clientului.

Oferim suport departamentului contabil

Instruim personalul clientului cu privire la evidenta contabila, inregistrarea documentelor si verificam lunar situatiile intocmite de acesta. Oferim consultanta la nevoie si la inchiderea lunii. Intocmim situatiile de sinteza, raportari periodice si analiza manageriala.

Consultanta contabila si fiscala

Oferim consultanta contabila si fiscala cu privire la inregistrarile contabile si/sau intocmirea declaratiilor sau a raportarilor financiare.

Daca doriti sa primiti mai multe informatii despre serviciul nostru de pregatire a declaratiilor de Impozite si Taxe, va rugam sa completati formularul de mai jos.