Resurse

Ca si resurse oferim solutiile fiscale cele mai adecvate afacerii dvs. Contabilitate, consultanta fiscala, servicii de personal, servicii pentru afaceri.

Gama variată de servicii conține:

Contabilitate

Contabilitate

Multe tipuri de activitati economice, aceleasi servicii necesare care va pot scuti de timp, amenzi, incertitudine si  va pot oferi exact ce aveti nevoie pentru a  va dezvolta afacerea. In acelasi timp va sprijinim in demersul dvs. cu preturi incepand de la 100 lei/luna.

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Folosind experienta noastra in furnizarea de servicii fiscale, va oferim sfaturi complete in domeniul fiscal, adaptate propriilor dumneavoastra nevoi, cerinte si asteptari.

Servicii de personal

Servicii de personal

Entitatile juridice din Romania se confrunta cu o schimbare foarte rapida a legislatiei muncii si a celei referitoare la calcularea datoriilor catre bugetul asigurarilor speciale si a fondurilor speciale. Noi va putem ajuta cu un pachet complet de servicii.

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Fie ca sunteti la inceput de drum sau deja aveti experienta in businessul romanesc, venim in sprijinul dvs. cu o gama larga de servicii pentru afaceri mici si mijlocii care va ajuta sa economisiti timp si bani.

Cum lucram pentru tine?

Preluam documentele

Preluam actele contabile de la sediul clientului, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa. La predare se discuta situatia contabila si diverse aspecte de perspectiva in business-ul clientului.

Oferim suport departamentului contabil

Instruim personalul clientului cu privire la evidenta contabila, inregistrarea documentelor si verificam lunar situatiile intocmite de acesta. Oferim consultanta la nevoie si la inchiderea lunii. Intocmim situatiile de sinteza, raportari periodice si analiza manageriala.

Consultanta contabila si fiscala

Oferim consultanta contabila si fiscala cu privire la inregistrarile contabile si/sau intocmirea declaratiilor sau a raportarilor financiare.

Interesat sa afli cum poti economisi cu serviciile de contabiliate? Completati formularul de mai jos si obtineti Consultanta Gratuita prin care va veti convinge ca o colaborare cu noi va fi un real avantaj pentru compania dvs.