<

Amic Line asigura servicii performante de contabilitate

Care vor garanta afacerii dumneavoastra un real success

Misiune si valori

Oferim clientilor nostri servicii profesionale, urmand cu strictete 4 principii: Ambitie, Munca, Incredere, Calitate – intr-un cuvant: AMIC.

Ce este Amic Line

Echipa de profesionisti de care ai nevoie pentru a-ti asigura cele mai bune rezultate in domeniul financiar-contabil.

Faceti cunostinta cu noi

Suntem o echipa dedicata si pasionata meseriei noastre. Oferim servicii profesionale accesibile ca pret.

Banii inapoi in primele 3 luni

Daca sunteti nemultumit de serviciile noastre in primele 3 luni va garantam returnarea integrala a banilor.

Suntem receptivi

Ne place promptitudinea si o aplicam cu fiecare ocazie. Suntem receptivi la tot ce inseamna nou si colaboram armonios cu viziunea clientului.

Principiile noastre

Ambitie

Evaluarea asupra muncii noastre de la inceput pana in prezent a dus la o performanta sustinuta in domeniul nostru. Oferim servicii de inalta calitate pe care le oferim in aria contabila. Aspiram la noi provocari la care aspiram cu fiecare proiect in parte.

Clientii nostri ne recomanda ca fiind parteneri de incredere , cu valori de conduita, colaborare deschisa, eficienta si proactivitate.

Munca

Consecventa si multa munca pentru a oferi clientilor nostri servicii avansate de contabilitate, consultanta fiscala, si salarizare. Neam propus inca de la inceput sa fim lideri pe piata din Bucuresti si ne-am impus valori ce ne ghideaza business-ul si conduita profesionala. Ne caracterizeaza pasiunea, dedicarea si calificarea profesionala pe partea contabil-finaciara. Ne axam pe o comunicare deschisa si optima cu colaboratorii nostri.

Incredere

Pentru ca vorbim de date confidentiale ne asiguram ca toate informatiile primite sa ramana astfel. Incercam sa ne dezvoltam in mod continuu si sa invatam din fiecare speta cu care ne confruntam.

Calitate

Oferim gama larga de servicii profesionale la standarde ridicate de calitate. In plus punem la dispozitia clientului servicii personalizate, menite sa aduca valoare fiecarei afaceri in parte. Suntem aliatul perfect in depasirea tuturor problemelor ce pot aparea in calea dvs spre succes.

Contacteaza-ne si venim cu placere sa ne cunoastem.

Garantam raspuns la cererea de oferta in 13 minute sau primesti 30% reducere din pretul de lista pentru 6 luni!