Servicii de contabilitate pentru afacerea dvs

Servicii de contabilitate pentru afacerea dvs
15
Apr

Atunci cand vreti sa demarati o afacere serioasa, cu siguranta aveti nevoie de un contabil sau de o firma de contabilitate, pentru a functiona in conditii legale.

In Romania, cele mai cunoscute forme juridice sunt SRL-urile si PFA-urile. PFA-ul reprezinta contabilitatea in partida simpla, cu alte cuvinte alegeti aceasta optiune daca va puteti tine singur evidenta contabila. Recomandam insa, analizarea unei liste de firme contabilitate Bucuresti, care sa va ajute sa beneficiati de servicii cu experienta, in interesul companiei dumneavoastra. Orice contabil poate fi o optiune pentru firma dvs, dar nu va fi suficient de pregatit precum o echipa din firma de contabilitate. Inainte de a alege firma care se va ocupa de cea mai importanta zona a afacerii dumneavoastra: banii, va propunem sa fiti atent la urmatoarele aspecte:

  • Experienta este foarte importanta. Cu o reputatie si o experienta vasta, va oferim servicii de calitate pentru afacerea dumneavoastra. Daca portofoliul firmei cuprinde clienti din diverse domenii de activitate sau chiar asemenator cu cel al firmei dvs, aceasta va constitui un avantaj.
  • Asigurati-va ca firma de contabilitate la care apelezati este membru CECCAR activ ( acest lucru se poate verifica pe site-ul CECCAR introducand numarul de inregistrare al contabilitului sau firmei de contabilitate)
  • Recomandarea – mai ales daca aceasta vine de la prieteni sau persoane cunoscute, care au mai colaborat cu acea firma.
  • Comunicarea este la fel de importanta. Consideram ca o personalul unei firme de contabilitate trebuie sa aibe abilitati de comunicare esentiale intr-un astfel de domeniu. Sa va poata raspunde la email si telefon, intr-un timp util sau sa foloseasca un limbaj pe intelesul dumneavoastra, sa ofere transparenta; acesta sunt iar cateva criterii de care ati vrea sa tineti cont.
  • Costul – verificati tarifele mai multor firme de contabilitate Bucuresti si alegeti pe cea care se incadreaza nevoilor dvs . Tarifele se pot negocia si in functie de volumul de munca.

Acestea sunt doar cateva din sugestiile noastre de care va recomandam sa tineti cont atunci cand decideti sa apelati la o firma de contabilitate. In alegerea celor mai bune servicii contabilitate venim in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va toata gama de servicii contabile.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.