Echipa dinamica cautam contabil senior

26
Aug

Contabil senior

Contabil senior motivat si responsabil! Te incadrezi?

Descrierea jobului:

Cautam coleg sau colega care apreciaza meseria de contabil si isi doreste consolidare profesionala si financiara. Esti interesat si crezi ca te indeplinesti criteriile? Aplica acum!

Cerinte minime si obligatorii:

1. Experienta minim 3 ani in contabilitate financiara, insemnand:

Inregistrare si verificare informatii contabile primare (intrari, iesiri, stocuri, gestiuni cantitativ valorice si global valorice, registre de casa)
Declaratii lunare
Bilanturi semestriale si anuale

2 Minim 3 ani in lucrul cu programul de contabilitate Saga

3 Disponibiliate la program suplimentar in perioadele aglomerate (ultima saptamana inainte de data de 25 a fiecarei luni)

4 Responsabilitate si dedicare pentru fiecare proiect implicat.

Ce oferim in schimb?
1. Salariu foarte atractiv si posibilitati reale de crestere dupa primele 3 luni, in functie de cunostintele practice pe care le vom observa in aceasta perioada;
2. Colectiv tanar si entuziast ce apreciaza lucrul pe care il face iar relatiile sunt mai mult de prietenie decat de subordonare;

3. Flexibilitate si intelegere in situatii deosebite din viata personala a colegilor nostri;

4. Deschidere catre orice sfat sau idee care ar putea imbunatati activitatea.

Descrierea companiei:

Alege sa faci parte din echipa Amic Line si profita de avantajele profesionale cu care iti poti face usor o cariera in domentiul serviciilor contabile si de salarizare. Cu noi poti invata aproape toate tipurile de activitati contabile din aria serviciilor, comert, productie, contabilitate de gestiune.

Suntem firma de contabilitate din Bucuresti si asiguram servicii de contabilitate pentru firme din Bucuresti si Ilfov, Oferim  servicii financiare complete in vederea infiintarii de firme, salarizare si resurse umane.
Prin  serviciile de personal si salarizare, firma noastra de contabilitate vine in intampinarea partenerilor cu un pachet de servicii care sa ii ajute in confruntarea cu desele schimbari din legislatie, oferindu-le solutii care satisfac le satisfact toate cerintele.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.