Servicii financiare pentru persoane in varsta

Obtineti orientare si indrumare one-on-one, precum si un plan cuprizator care va ajuta in stabilitatea financiara.

Cu fiecare zi in care o persoana draga din familie imbatraneste, constientizam ca ar putea avea nevoie de ajutor cu diverse servicii financiare aproape zi de zi. Sarcini simple, cum ar fi platile pentru uzul casnic, administrarea si calculul dobanzii pentru depozitele bancare, adesea pot deveni dificile pentru persoanele in varsta care nu se mai pot descurca financiar.

Daca din diferite motive, nu puteti sa va ocupati personal de aceste servicii financiare ale persoanei dragi, este momentul sa luati in considerare solicitarea unui profesionist care va putea ajuta.

Cu servicii noastre financiare pentru ingrijirea persoanelor varstnice, veti obtine ajutorul unui profesionist, care va fi atent la nevoile acestora.

Cei dragi vor obtine asistenta cu obligatiile de afaceri si cu finantele de zi cu zi, iar dvs. veti fi tinut la curent cu fiecare actiune pe care o facem.

Fie ca persoana draga nu mai este in intregime independenta sau, pur si simplu are nevoie de ajutor pentru a se bucura din plin de viata, veti obtine de la noi ajutor in urmatoarele domenii:

  • Revizuirea si plata facturilor curente de uz casnic
  • Oferirea unei opinii cu privire la problemele de uz casnic si situatiile neasteptate, precum si determinarea nevoilor actuale si pe termen lung a necesarului de bani
  • Servicii de planificare financiara personala

Gama completa de servicii contabile include si…

Planificare financiara

Planificare financiara personala

Primiti orientare si un plan financiar cuprinzator care va ajuta sa gestionati riscurile pentru a imbunatati performanta si care sa va asigure cresterea si longevitatea averii dumneavoastre.

Planificare imobiliara

Planificare imobiliara

Dificultatile cu birocratia se pot dovedi descurajante atunci cand se urmeaza implementarea unui plan imobiliar. Va asteptam sa va oferim ajutorul pentru a trece cu usurinta prin fiecare pas al procesului de planificare imobiliara.

Servicii contabile persoane fizice

Toate serviciile

Obtineti indrumare si orientare one-on-one, precum si un plan cuprizator care va ajuta in stabilitatea financiara si gestionarea riscurilor, si va asigura cresterea pe termen lung a averii dvs.

Planificarea pentru viitor este importanta iar serviciile pentru persoane in varsta oferite de echipa noastra pot fi extrem de importante pentru a va ajuta membrii in varsta ai familiei dvs. sa isi mentina independenta si libertatea financiara. Contactati-ne pentru mai multe informatii.