Planificare imobiliara

Obtineti orientare si indrumare one-on-one, precum si un plan cuprizator care va ajuta in stabilitatea financiara.

Un plan de planificare imobiliara pe cont propriu este de cele mai multe ori, complicat si costisitor , iar lista inconvenientelor include printre altele birocratia, taxele bugetare, succesiuni, evaluari incorecte, probleme de sanatate, asigurari, etc. In situatia in care majoritatea cetatenilor nu-si cunosc drepturile legale si financiare, se ajunge ca in final, toata planificarea in sine sa coste mai mult decat eventualul castig.

Un plan de planificare imobiliara poate genera mai multe intrebari decat raspunsuri: Poate fi un urmas prea tanar pentru a mosteni? Ar trebui ca mostenirea sa fie data la o varsta prestabilita? Posibilul beneficiar al unei mosteniri se afla in situatia in care ar putea divorta? Exista copii din casatorii anterioare? Sunteti capabil sa evitati regulile de succesiune, costurile si intarzierile?

Este posibil sa ai impresia ca esti prea tanar sa-ti pese de o planificare imobiliara sau poate esti tentat sa lasi totul de-o parte in speranta ca va trece de la sine. In orice caz un plan de planificare imobiliara sigur te ajuta sa economisesti timp si bani.

Un plan concret de planificare imobiliara ne ajuta sa:

  • Definim clarsi concis fiecare obiectiv din planificare
  • Recomandam si evaluam optiunile de planificare imobiliara
  • Organizam adecvat si corect bunurile pentru a acoperi taxele si cheltuielile de administrare

Gama completa de servicii contabile include si…

Planificare financiara

Planificare financiara personala

Obtineti un plan financiar cuprinzator concret, care va ajuta sa gestionati riscurile pentru a imbunatati performanta si care sa asigure cresterea averii dvs.

Servicii financiare pentru persoane in varsta

Servicii financiare pentru persoane in varsta

Cu serviciile financiare pentru persoanele in varsta, veti beneficia de ajutorul unui profesionist cinstit si foarte bine instruit. Acel cineva care sa fie in aceeasi echipa cu tine si care sa fie in stare sa poarte grija persoanei dragi.

Servicii contabile persoane fizice

Toate serviciile

Obtineti orientare one-on-one, un plan cuprizator care va ajuta in gestionarea riscurilor, precum si in stabilitatea financiara, si va asigura cresterea pe termen lung a averii dvs.

Daca sunteti interesat de mai multe informatii despre serviciile noastre de planificare imobiliara va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o Consultare Gratuita.