Consultanta fiscala

Oferim sfaturi complete in domeniul fiscal, adaptate propriilor nevoi, cerinte si asteptari.

Reducerea taxelor respectand obligatiile fiscale

In contextul economic al zilelor noastre, este util sa profitati de recomandarile si planificarile eficiente cu privire la plata taxelor. Apelati cu incredere la profesionisti cand simtiti ca sunteti impovarati cu partea fiscala a afacerii dvs. Prin serviciile de consultanta fiscala va oferim oportunitati de economisire a banilor din taxe, impozite dar si evitarea dobanzilor si penalitatilor.

Va propunem solutii inovative si intelepte in domeniu, adoptam abordari eficiente in rezolvarea problemelor si suntem la curent cu schimbarile legislative pentru a crea strategii ce reduc riscurile si aduc rezultate avantajoase.

Pachet de Consultanta Fiscala:

Cum lucram pentru tine?

Contabilitate optimizata

Ne ocupam personal de preluarea actelor de la sediul firmei dvs. Conform normelor legale le arhivam si prelucram corespunzator. Aplicam cele mai eficiente optiuni de fiscalitate si iti trimitem de indata situatia platilor si termenele de plata.

Consultanta asistata

Efectuam instruire de personal cu partea responsabila de relatia cu firma de contabilitate din compania ta. Efectuam verificari asupra documentelor, iti prezentam rapoarte de analiza si sintetizam informatia. Iti propunem optiuni de care dispui, pe intelesul tau.

Sfaturi practice

Prin serviciile de consultanta contabila si fiscala oferite de noi te punem la curent cu ce reprezinta fiecare inregistrare contabila si ce se regaseste in declaratiile si/sau in raportarile financiare.

Va stam la dispozitie pentru a va ajuta in rezolvarea problemelor fiscale si pentru a obtine o imagine clara asupra obligatiilor ce le aveti fata de Fisc.