Control intern

Eficacitatea procedurilor operationale din cadrul muncii de zi cu zi.

Uneori pentru un control intern este nevoie sa apelati la un profesionist instruit din afara afacerii, pentru a evalua operatiunile din compania dvs., sa identifice daca sunt necesare eventuale verificari care sa asigure o mai buna manevrare a resurselor si sa va protejeze de furturile angajatilor.

Implementam si evaluam sistemele de control intern pentru a determina eficiena si eficacitatea procedurilor operationale din cadrul muncii de zi cu zi. Apoi facem recomandari care va ajuta compania sa devina mai puternica si mai profitabila prin corectarea oricaror proceduri de operare ineficiente sau infeicace pe care le gasim.

Serviciul Control Intern pe care vi-l oferim consta in:

  • Implementam separarea atributiilor in procese sau impartirea functiilor intre angajati pentru a reduce riscul erorilor sau actiunilor nepotrivite. Nici o persoana nu are controlul asupra tuturor aspectelor legate de orice tranzactie financiara.
  • Ne asiguram ca tranzactiile sunt autorizate de catre o persoana delegata  iar tranzactiile sunt in concordanta cu polititica si fondurile disponibile.
  • Ne asiguram ca inregistrarile sunt, de obicei revizuite și reconciliate, de catre o alta persoana decat a celui ce o pregateste, pentru a stabili ca tranzactiile au fost prelucrate în mod adecvat.
  • Ne saiguram ca echipamentele, stocurile, banii si alte bunuri sunt asigurate fizic, numarate periodic si comparate cu descrierea bunurilor  din inregistrarile scriptice.
  • Documentam firma cu politici si proceduri  pe care le facem accesibile pentru toti angajatii. Politicile si procedurile documentate ofera orientarea personalului de zi cu zi si contribuie la desfasurarea activitatii n conditii normale, fara impact asupra cifrei de afaceri, in cazul absentei prelungite a vreunui angajat.
  • Revizuim operatiunile pentru a stabili daca rezultatele sunt conforme cu obiectivele stabilite si daca operatiunile se desfasoara conform planului.

Gama variată de servicii conține:

Daca doriti mai multe informații despre serviciile noastre de control intern va rugam sa completati urmatorul formular pentru a primi Consultanta Gratuita.