Cash flow management

Fericirea este un flux de numerar pozitiv.

Cash flow management – Ca detinator a unei afaceri suntem convinsi ca sunteti de acord ca fericirea este echivalentul unui flux numerar pozitiv. Totul functioneaza mai bine atunci cand in firma intra mai multi bani decat ies.

Criza de numerar poate avea efecte devastatoare din punct de vedere emotional si poate chiar inchide afacerea dvs. Daca ati fost vreodata in situatia de a de a imprumuta, de a cere bani, sau chiar sa puneti gaj anumite bunuri pentru a avea bani pentru salariile angajatilor, atunci veti intelege pe deplin ce spunem.

Serviciul nostru de cash management va permite sa:

  • fiti la curent cu nevoia de numerar; cand, unde si cum veti avea nevoie de numerar.
  • cunoasteti cele mai bune surse pentru a satisface nevoia dvs. de numerar suplimentar.
  • sa fiti pregatiti sa alimentati aceste nevoi atunci cand ele apar, prin menținerea relatiilor bune cu alti creditori si bancherii.

Punctul initial de pornire pentru evitarea unei crize de numerar este sa ne permiteti sa implementam si sa dezvoltam un proiect de cash-flow pentru afacerea dvs. Va oferim ajutorul sa asigurati, atat pe termen scurt previziunile de cash-flow pentru a gestiona numerarul de zi cu zi, cat si pe termen lung, pentru a putea aplica strategia de capital care sa satisfaca nevoia de numerar din firma.

Pentru a va ajuta sa intelegeti destinatia tuturor banilor iesiti din firma dvs., putem, de asemenea, sa pregatim situatii financiare istorice de cash-flow.
Crearea unei proiectii de cash-flow corecte este doar unul din diversele servicii de cash management pe care le putem oferi. Veti putea obtine:

  • Tehici de colectare mai rapida a creantelor
  • Politici dovedite practic de plata efIcienta a datoriilor catre parteneri
  • Ajutor in obtinerea unei linii de credit
  • Politici dovedite practic de colectare mai rapida
  • Ajutor in obtinerea unei rate maxime de rentabilitate a numerarului aflat in asteptare..

 Servicii complete ce contin:

Afla mai multe informatii despre cum te putem ajuta sa eviti lipsa stresanta de numerar si completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de Consultanta Gratuita..