Servicii pentru afaceri

Venim in sprijinul dvs. cu o gama larga de servicii pentru afaceri mici si mijlocii.

Gama variata de servicii contine:

infiintari firme

Infiintari firme

Va ganditi sa va infiintati o afacere proprie? Inceperea unui business este interesanta si palpitanta. Tot ceea ce urmeaza dupa ce emotia si incantarea s-au domolit, poate arata daca un business mic va reusi sau nu.

Finantare de la banca

Finantare de la banca

Solicitarea unui imprumut pentru afaceri, fara o pregatire adecvata transmite un mesaj clar catre creditor: Risc mare! De aceea, trebuie sa fii pregatit și organizat in modul de abordare al bancii atunci cand doresti finantare.

Evaluarea afacerii

Evaluarea afacerii

Pentru oamenii de afaceri putine lucruri sunt mai importante decat valoarea lor de pe piata. Evaluarea pe care o primesti pentru afacerea ta poate indemna un investitor sa faca o propunere sau poate sa il faca sa fie mai reticent.

Cash flow management

Cash flow management

Un om de afaceri intelept a spus odata: fericirea este un flux mare de numerar. Ca om de afaceri, sunt sigur ca sunteti de acord. Totul este mai bine atunci cand in firma intra mai multi bani decat ies.

Control intern

Control intern

S-ar putea sa fiti pusi in situatia in care aveti nevoie de un profesionist care sa vina din afara afacerii, pentru a evalua operatiunile din compania dvs. Un profesionist care sa identifice daca sunt necesare verificari care sa asigure o mai buna manevrare a resurselor si sa va protejeze de eventuale furturi ale propriilor angajati.

Suport pentru litigii

Suport pentru litigii

Intr-o lume cu litigii din ce in ce mai complexe este destul de dificil sa poti face fata singur. Probabilitatea unui succes creste atunci cand aveti experienta unor profesionisti de partea dumneavoastra.

Planificare strategica pentru afaceri

Planificare strategica a afacerii

Daca inca mai aveti in minte toate planurile si ideile initiale, proiectarea unui plan organizat strategic va poate ajuta sa clarificati care este directia in care merge societatea dvs.

Promovarea afacerii

Putem sa dezvoltam pentru dumneavoastra concepte identitare de companie, care au potențialul să devină si sa creasca ca si branduri reale perfect aliniate cu așteptările publicului țintă.