Servicii contabilitate si optiuni fiscale

Pentru o evidenta completa si corecta a firmei tale.

Va ajutam sa luati cele mai bune decizii!

Orice firma care este in cautarea unui colaborator pe partea de contabilitate cauta avantaje fiscale si siguranta pe termen lung. Experienta si cunostintele noastre in domeniu vor ajuta la succesul si buna functionare a business-ului dvs.

Punem la dispozitia clientilor experienta vasta de care ne bucuram in domeniul financiar- contabil. Ne identificam a fi o echipa profesionista, prompta, ce ofera pachete complete pe partea de contabilitate in Bucuresti. Iti stam la dispozitie cu servicii de contabilitate Bucuresti, servicii de fiscalitate, de afaceri, de personal, salarizare si infiintati firme.

Vei simti un plus in afacerea ta si vei fi sfatuit profesional pentu a alege cele mai bune optiuni. Ne propunem sa participam activ la dezvoltarea business-ului tau.

Ce inseamna servicii contabilitate Amic Line?

Contabilitate optimizata

Ne ocupam de preluarea personala de la sediul firmei tale a actelor contabile in vederea prelucrarii si arhivarii lor conform procedurilor legislative in vigoare. Intocmim partea fiscala, depunem declaratiile la organele fiscale si va trimitem de indata situatia platilor si termenele de plata.

Consultanta asistata

Oferim consultanta si instruire pentru personalul firmei tale care este responsabil de relatia cu firma de contabilitate. Suntem atenti la corectitudinea cu care sunt intocmite documentele contabile. Iti oferim rapoarte de analiza, sinteze si optiunile de care poti beneficia intr-o modalitate clara si pe intelesul tau.

Sfaturi practice

Te informam si esti mereu la curent cu ce se petrece pe partea contabila. Oferim consultanta contabila si fiscala pentru ca tu sa intelegi clar fiecare inregistrare contabila si datele ce se regasesc in declaratiile sau in raporturile financiare.

Gama variata de servicii contine:

Costuri infiintare firma

Contabilitate

Pentru a va asigura ca veti lua cele mai oportune decizii juridice, contabile si financiare pe parcursul desfasurarii activitatii afacerii, va recomandam sa apelati la o firma de contabilitate profesionala.

Afla mai multe!

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Bucurandu-ne de o experienta vasta in furnizarea de informatii fiscale, va putem oferi sfaturi competente si complete in domeniul fiscal, adaptate propriilor nevoi, cerinte si asteptari, pentru a profita de impozite si taxe fiscale cat mai mici.

Afla mai multe!

Servicii de personal

Servicii de personal

Pachete complete pe partea de salarizare precum: contracte de munca, fise de post, angajari, regulamente de ordine interioara, state de plata si fluturasi de salarii, relatii Itm si declaratii: 112 si 205.

Afla mai multe!

Impozite si taxe

Impozite si taxe

Solutiile fiscale oferite de firma noastra sunt cele mai adecvate pentru afacerea ta. Oferim strategii fiscale profesionale si specializare. Cu noi relatia cu Fisc-ul devine una mai facila si relaxata.
Afla mai multe!

Servicii pentru afaceri

Servicii pentru afaceri

Daca esti la inceput de drum sau din contra ai experienta in business-ul tau, iti recomandam o gama larga de optiuni pentru afaceri mici si mijlocii care te ajuta sa economisesti resurse si timp.

Afla mai multe!

Servicii contabile persoane fizice

Servicii pentru persoane fizice

Profitati de orientare, indrumare profesionala si un plan complet care va va ajuta in gestionarea riscurilor, stabilitatea financiara si cresterea pe termen lung a economiilor tale.

Afla mai multe!

Garantam calitate. Promitem seriozitate. Convingeti-va de avantajele colaborarii cu noi completand formularul de mai jos si veti primi o Consultanta Gratuita despre activitatile necesare a fi intreprinse in cazul afacerii dvs.

.